Måtanpassade rullgardiner - praktiskt, bekvämt och snyggt

Att få sol i ögonen på morgonen kan vara rätt jobbigt. Men ännu har du inte hunnit få upp några gardiner eller något solskydd i sovrummet. Kanske måtanpassade rullgardiner kan vara något?

Länge har du gått och funderat över vad du ska sätta upp i fönstret inne i sovrummet. Du irriterar dig och går omkring och svär en hel morgon över hur jobbig morgonsolen är att få i ögonen. Men ändå kommer du inte till skott och gör någonting åt det. Din hjärna vill gärna att saker och ting ska hända hela tiden, men ändå är det så svårt att få just vissa saker gjorda. Men nu, nu ska det äntligen hända. I helgen ska du hämta ut ditt paket med måtanpassade rullgardiner. Det var svårt att välja färg, men du kom ändå fram till att svarta nog blir bäst.

Vilken färg ska den måtanpassade rullgardinen ha?

En svart måttanpassad rullgardin gör sig nog allra bäst, både med resten av rummet och den inredning du valt men även för ljuset. Svart är svårare att tränga igenom och är nog det bästa valet. Du får hem ditt paket till helgen och börjar med monteringen. Du fattar ingenting. Även där kommer din hjärna i vägen och ställer till det för dig. Manualer är ingenting för dig. Inte ens ungarnas kinderägg kan du sätta ihop. Du ringer en vän och får hjälp med att sätta upp din nya måttanpassade gardin. Det går på ett kick. Äntligen är det klart. Du kan få njuta av sovmorgnar igen.

9 Oct 2021