Så hittar du persienner i Stockholm

Det är den allra bästa tiden på året just nu, eller hur? Det är tiden mellan hägg och syren och det är egentligen nu som alla borde ta semester och bara njuta av våren, blomningen och alla härlgia dofter som virvlar runt i luften. Det är också då som solen kommer in i våra bostäder och bleker möbler, gardiner, bordsdukar och tapeter – om man inte skyddar dem mot solen vill säga. Det allra bästa solskyddet är persienner som effektivt tar bort allt starkt solsken.

Persienner i flera olika färger

Numera får du så många fler olika färger. Bortglömda är alla de ljugrå och trista persiennerna av aluminium som vi för det mesta förknippar med persienner. Numera får du persienner som är i rosa, ljusgult, blått, rött och gröna persienner. Du kan även få persienner i trä om du hellre vill ha dem i ett annat material. Du kan även få persienner i plats om du hellre vill det, annars återstår enbart de av aluminium. 

Persienner för bara halva fönstret

Du kan även få persienner som täcker endast en del av fönstret. Då kan du få dem att täcka övre eller under delen av fönstret. Vill du hellre det kan du även få persienner som täcker endast en del av fönstret, som mitt på fönstret. Det gör att du får det solskydd som du önskar, men kan se ut genom fönstret just så mycket som du önskar. Det som du får med dessa slags persienner är att du får en personlig variation på persienner, och får dem precis som du önskar dem.

Persienner som styrs av rösten

Om du vill, kan du få persienner som styrs av din röst. Då kan tala om för dem om du vill att de ska fällas ner eller upp, om de ska öppna sig eller stängas. Vill du inte styra dem genom det du säger, kan du i stället styra dem med en fjärrkontroll. De manövreras då av en motor som fäller upp eller ner dem. Om du så vill kan du få alla persienner att fällas ner eller dras upp samtidigt, om du har ont om tid. Du behöver inte ens vara i samma rum för att manövrera dem.

Vill du hitta persienner i Stockholm kan du börja med att googla "persienn Stockholm" och får då förslag på sådana som erbjuder persienner i Stockhlolm. Antingen kan du besöka affärerna som du får kontaktuppgifterna till, eller så ringer du och beställer hem dina persienner.

4 Jun 2019