Undvik för hög värme med markiser

Har du en butiksverksamhet där du lider av att lokalen är liten och alltför ofta blir olidligt varm? Hur har du löst situationen? Härdar du ut eller är du villig att göra något åt saken?

Om din butik är olidligt varm på sommaren riskerar du att kunderna vänder i dörren. Dessutom kommer varken du eller din personal att må bra när ni jobbar. Kanske har du funderat på att köpa och installera markiser men inte tagit dig råd. Då är det dags att göra en större kalkyl och tänka om.

Om markisen kostar x antal kronor så är det givetvis en utgift i kalkylen. Men tänk så mycket du förlorar i intäkter när kunderna vänder i dörren och dessutom säger till sina vänner att till er kan man inte gå på sommaren. Investera i markiser och kanske även någon kylfläkt så kan du istället bli den butik som rekommenderas att besöka under varma dagar.

Läs mer om markiser här: markisersödertälje.se

Snyggt, bekvämt och en god investering

Tack vare markiserna får du ett betydligt behagligare klimat innen i butiken. Din personal kommer vara mer alert och därmed gladare och mer sociala. Kunder som ser er butik kommer att gå in och känna hur skönt ni har det och bli sugna att stanna länge under heta dagar. Detta får till följd att de plockar på sig fler plagg och provar mer. I slutändan köper de mer än de annars skulle ha gjort. För dem som söker skydd för solen under er markis skyltar du smart och lockar dem att gå in. 

8 Jan 2021